Blogg gratis Logga in

WANTED

03 Okt, 2008

wanted | 03 Okt, 2008 | Huvudkategori | (2335 Läst)

Kungsan and more

En pundare springer över plattan. Vi glider lagom över sergel och Mange bjussar på jordgubb. Fräscha som faan. Det kändes Kung. Kungsan here we come..


Regnet har precis öst klar. Riktigt piskat rent överallt och jag har precis skrivit klart inlägget som jag nu ska lägga ut. Fläkten på väggen surra mekaniskt och jag går genom alla nya kommentarer på förra inlägget. Läser dem med nyfikenhet och vill säga thanks to all!. Idag ska jag börja skriva. Nu har jag fått lite kött på benen hur jag vill forma och göra. Thanks agian.

Till 13, ang transan och stavfel. Fick en liten kall dusch när jag läste genom gårdagens inlägg. Trodde jag skrivit helt vajsigt. Men det var bara jag som såg fel.. i stycket när jag talar om snubben från firman.. det stod "Men när jag satt med honom så var jag i vuxen..." Trodde jag skrivit... "Men när jag satte på honom var jag i..." Faan vilken kalldusch, men den gick över när jag fatta att jag såg fel inte skrivit fel.

Sajlid, angående degen. Det kommer snart. Promise. Vart tog alla stålarna vägen och respekten för casch.

Men nu back to old times.

Detta inlägg eller delar av inlägget är 08. Så ni som inte greppar tugget, ja tuff luck. Försökte få det i lite 80-90 tal men vi får se om det lyckades. Man har ju glömt tugget som man säger så...

Kungsan, Barzelii och Kickers

Står framför spegeln. Kollade in min look. Vred på kroppen men med blicken kvar. Kollade in ryggen.

Rättade till snusnäsduken i barret. Den låg som ett band i pannan och barret hängde över. "Perffa", tänkt jag. Drog åt den en gnutta baktill och spände blicken i mig själv.

"Har du inte snackat med morsan än?" hörde jag Mange säga i ryggen på mig. Såg han i spegeln. Han frågade Basse.

"Det va nå vajsing på tuben och spindel ticka på, han ju för faan inte hem i tid."

Såg Basse i spegeln nu också. Basse fortsatte.

"Päronen hade redan tjacka på bolaget."

"Jag har en flarra virre", sa jag och tittade på dem spegeln.

"Men va faan vi kan ju inte dunka i oss virre!", utbrast Mange.

Rättade till barret en sista gång och lämnade spegeln.

"Okej Okej, gubbar", sa jag. "Vi frågar Masen i tvåan han har säkert några pavor sprit."

Vi lämnade Manges barre och gick ner till Masen, Han bodde i en kvart på samma gata men i ett hyrshus. Jag hade mina nya superloose ett par riktigt breda jeans, var först på plan med dem och en vit t-shirt. Basse hade adidas för kung och fosterland och Mange, jeans och två skjortor, den ena utanpå den andra. Både mange och jag hade scarf runt pallet. Kickers för hela slanten. På vägen drog Mange en rundis och träffa Basse vid sidan. Men Basse parerade kicken och de smålatatja lite.

Dörrklockan ringde och Masen öppnade. Masen var en gamal avdankat jocky som nu stängt in sig och ut alla andra. Det lukta sprit om snubben. Han var skyldig oss lite smet. Basse hade lackat hund för några dar sen och Masen lova kirra degen på stuts. Men var det nått han hade så var det dricka. Basses päron bruka tjacka ut men försent idag.

"Kom in boys jag har eran stasch", sa han och vingla in.

Vi gick in hallen. Kvarten var sliten, och det dofta unket.

"Ge oss dricka istället", sa Basse.

Masen glodde på oss som ett frågetecken.

"Visst, visst boys", sa han och sträckte fram två flarror vodka."

Hag gav mig en trehundring också.

"E det lungt så?", frågade han.

"Lungan Masen", sa jag.

"Har ni knätch att beckna?", frågade han samtidigt som jag pula ner degen i jeansen.

"Nixellepix, inte min påse Masen men fråga Jorma, han har alltid", efter jag svarat så lämnade vi Masen.

Nu var det Kungsan som gällde. Faan vad det rockade. Det var inte bara Kungsan nu utan Stockholm hade dragit igång en stor jävla festival. Så under cirka två veckors tid skulle det vara ett jävla hålligång på stan. Vattenfestivalen. Den hade precis börjat. Vi hade varit där i förrgår och ja, jag hade aldrig sätt så inivassen med folk. Drag överallt.

Känslan var het och vi gled ner till bussen. Det var sommarkväll. Men först skulle vi dra en pause hos Maria och kröka, men sen var det time för city. Vi fick kubba ner till bussen för den stod redan vid hållplatsen. Men vi han. Precis när jag gick på bussen såg jag Vegas glida förbi i flådig burk. Han var en av de tunga lirarna i området. Spela i en annan division helt enkelt.

Satte oss längst bak. Basse korka upp och klurra rakt upp och ner. Sträckte flarran till Mange. Men han skaka på skallen, jag med. Ville vänta tills vi var hos Maria, måste ju ha lite virke till, fy faan.

Det steg på några läckra katter och vi visslade men de dissa oss och satte sig där fram.

Två timmar senare var det slutpausat hos Maria. Det var ok, men inge höjdarparty. Inga snygga knyten och inge rock n roll. Det var nu det började.

Vi satt på Tuben. Basse aprak men jag och Mange helt okej. Lite blarig men okej. Det var smockat med folk på tuben som skulle in till festivalen men vi hade ändå egna säten plus lite till. Ingen som ville sitta granne med oss.

Basse sjöng gnaget ramsor, men det blev mest. Aik Aik Aik.. Jag älskar A I K.! Lite sludder sådär och han hängde med pallet mellan benen. Faan, han hade gått in i dimman helt.

T-centralen nästa.

"Basse!, skärp till dig för faan!", sa jag.

Bassen glodde kalasrak, helt paj.

Med ett så högt "A- I- K!" han kunde, ramla Basse ut ur tuben och vi var på platån. Jävla var folk det var. Hela parrongen var full av folk som kila uppåt.

"Hörru vi kan faan inte kirra Basse idag!", sa Mange till mig.

Basse ramlade omkring bland folket. Drog nästan ner en snubbe i betongen. Snubben fick slita sig från Basse med all karft han kund och Basse la sig pladask.

Som tur var mötte vi Rökan nere vid rulltrappan. Han bodde nära Basse och skulle tagga hem. En polare till honom hade fått nötterna utslagna men det var lungan, då den andra liran fick mer. Han fick till och med åka plingplongtaxi. Men Rökan hade tappat dojjan i tummultet och var tvungen att dra hem en repa, kunde ju inte hoppa omkring på stan med en pjuk. Efter mycket om och men skulle han ta Basse med sig hem.

"Hörru!", sa jag till Rökan innan de lämnade oss. "Faan flashig bomba du har. Tjacka ny eller?"

"Jo"

"Får man låna?", frågade jag.

"Okej men vill ha tillbaks den imorgon och inge jävla snack att den kommit bort!"

"Shore, pomise man", sa jag.

Rökan drog av sig den vinröda bombajackan och gav den till mig.

Vi sa "mors" och jag och Mange upp på i rulltrappan till Plattan. Basse haka på Rökan.

"Du ser kung ut", sa Mange till mig.

Jag halka ner jackan en aning på ryggen och fånga några chiks med blicken som åkte i motsats rikning.

Rulltrappan tog slut och vi kom upp.

T-centralen.

Ja, den var inte sig lik. Så mycket vanligt foks som tagga förbi eftersom de skulle till festivalen.

Men bakom massa stod alla dealers. Här kunde du köpa en kabbe drake eller knätch lika lätt som tjacka larre på konsum. Det såg slitet ut. Aggressint, slitet och riktigt smutsigt. Såg bengen lite hör och där. Blickarna sökte efter polare. Hälsade på flera och sedan gled vi vidare ut på Sergel. Mot Kungsan över de svartvita. Riktigt mycket med folk. Hade aldrig sätt city så proppat.

"Här" sa Mange och räckte över ett tuggumi "Smarra. Jordgubb" sa han

Jag stoppa det i munnen.

"Hyvens", tuggade jag fram samtidigt som en stekare drog in i min axel.

"Vad faan gör du!" sa jag hårt och knuffade honom.

Folket vek åt sidan, fort som satan.

Jidder!

Stekaren, som var pundare och såg ut att jaga draken, snubbla in i en tant.

"Skit i han", sa Mange "Han är inge knas."

"Okej" sa jag och vi drog vidare.

Pundaren visa "fuck", men han såg ut som mr Ågren hela dan så jag sket i det.

Jag drog upp pluskan och räkna degen. Hade cirka en lax med Masens flis. Räckte över en hundring till Mange.

Okej vi gled vidare. Kunde det bli mycket bättre? En het sommarkväll, festival i City, påväg till Kungsan, värsta kläderna och humöret var tårta. Flis på fickan och halvlullig i pallet. Tuggandes på jordgubbe i käften. Vad jag mådde kung.

Det var så mycket folk så man knappt kunde gå. Men till Kungsan kom vi.

Kungsan. Kungen av kungsan.

Smockat. Det var riktigt smockat med pepole. Livat värre.

Det var stånd och disco och allt möjligt city hitta på. Men som på plattan

Hälsade på alla vi såg, alla var där. Hängde vid en bänk och snacka med Sachi.

"Boys akta er för den där liraren" och pekade på en stor svart kille med dreads och blå träningsoverall. Precis när vi vände blicken dit gav den svarta killen en betydligt mindre lirare en örfil. Det small till och folk skrattade och den lilla fick lätta dojjor och drog. Den stora kom fram till oss och hälsade på Sachi. Vi skakade också tass. Han hette Oner.

Vi Hängde där och tugga på. Chilla på Kunsan helt enkelt. Det var lite små gruff, mycket folk och snack om brudar, kläder och framför allt snacka slagsmål. Nya kickar och tekniker. Vi sparrades lite med varandra och med andra. Det var teakwando som gällde. Rullen Stockholmsnatt hade släppts för ett tag sedan och grabbarna från rullen var tunga. Kungen av Kungsan. Det var ju Taekwando för dem, så det vad de som var hip.

"Faan vi taggar vidare", sa Mange.

"Okej vi bladar ner till Barzelii. Kanske kan starta något jidder."

Vi drog dit utanför Berns. Några brännare stod i gränden mellan Kungsan och Berzeliipark och gatan var fylld med folk. Mange drog en handflata på doran på en bulle och chaffisen hoppa till som aldrig förr. Han peka "fuck" och vi gled vidare.

Jag och Mange gled in i Barzelii. Faan vilken jättefylla. Stort med fylla. Hela parken var full med folk och alla verkade vara inne i dimman. Knyten överallt. Bladiga katter.

Vi knuffade oss in i mängden.

Helt plötsligt skingrade sig folket. Där framme stod ett gäng på tio pers och en lirare hade sänkt en annan som låg helt bort domnat i gräset. Han som stod över skrek.

"Är det någon som vill ha stryk!" han såg brat ut och höll en trasig pava i handen.

"Bangar du?" frågade jag Mange.

"Va faan man e väll inte blinkers heller!"

Så jag gled med snabba pjuk fram till liraren. Utan att säga något drog jag ivägen en sving mot kranen. Det small till och snubben vek sig. Gav honom en till i sidan av nyllet när han hängde vikt. Mange på en annan i deras gäng och tumultet rocka loss. Men de var inte tio utan det dubbla och vi fick dra taekwando som bara helvete, men det gick sig inte.

Adrenalinet var topp och det sparkades och slog. Vi hade inte en tjalle.

"Faan" Mange gick i backen. Med en lirare på ryggen kastade jag mig över Mange och tog någon spark i sidan. Vi lyckade komma upp på pelarna och det var dags att dra. Lubba järnet. De efter oss, och när katten jagar råttan vill musen se på. Så hela jävla Barzeliipark började kubba efter oss.

Vi kutade som in i helvete runt runt i parken med, ja, hundra efter oss.

Stanna upp, drog en höger, någon föll. Lubba som attan.

Det var tumult så in i vassen och bengen dök upp. Vid några träd tog det slut. Stod där och vevade järnet, för kung och fosterland. Mange i backen igen och helt plötsligt stod en mur av snutar i halvcirkel runt oss som skydd.

De försökte mota bort de andra. Men de vill åt och slagen haglade mellan snutarna. Mange upp och vi måtta tillbaks. Snutarna drog tillbaks oss och tryckte ner oss i marken.

Det var knas. Jag blödde. Skiten vände sig mot. Mange kicka en snut i familjelyckan och betongslagen haglade.

På något jävla skumt sätt kom jag undan, lyckade putta en snut åt sidan och såg en lucka. Mange in i snutbussen och jag över gatan, Bengen efter, Kubba svetten och zick zacka mellan folket. Det sissta jag såg av Mange var hans ben inne i bussen. Tror Bengen gav honom hårt inne i bussen.

"Faan jackan var helt paj", tänkte jag och kvista in på Biblioteksgatan. Bengen hade slutat jaget och stannat upp. Jag stutsade på fötterna borta vid Svampen och spottade blod. Jag lacka som faan att de tagit Mange, men vad faan skulle jag göra.

Tog mig till Kungsan och träffade de andra. Berätta vad som hänt och folk ville dra dit. "Vi spöar skiten ur svennejävlarna", skrek någon. Drog bort blodet i nyllet och var öm i kroppen. Bomban var bara att slänga. Helt paj. Ena armen var uppriven. Tryckte ner den i en papperskorg.

Skulle vi dit? Men någon skrek "Jidder!" och så var det slagsmål på Kungsan. Två snubbar hade rykt ihop och veva mot varandra och alla runt. Jag brydde noll.

Faan vad jag var hungrig.

"Måste tjacka käk", tänkt jag och tjacka en vurre på Kungsan, satte mig på en bänk och tryckte i mig vurren. Sachi kom och jag och han tuggade på om det som hänt i Berzelii. Den där Onar kom fram och fråga om det var vi som "Åkte på däng av både svennetöntar och pekka".

Efter lite snack blada jag hem och undrade vad som hänt Mange. Han skulle väll få spö och bli släppt imorgon.

Fick pynta en ny bomba och mina pjuck hade blivit helt förstörda, så det blev tjacka nya dojjor också.

Det var en Stockholms kväll under vattenfestivalen på bland annat Kungsan. Mange den stekaren hade blivit tagen till sjukan. Han var helt förstörd efter en omgång i bussen. Men när han vakna på sjukan drog han en smäll på första man i ledet som var läkaren. Sedan var det bara att fly genom doran och kubba därifrån. Men Spindeln var morgon och Mange tänkte inte klart. Drog in till Barzelii och leta efter mig. Men jag var hemma och duna kudde.

Jag får ju stryk hela tiden? Kanske du tänker. Nja, riktigt så illa var det inte. Men det hände ibland att man fick ta lite pisk. Nu kanske någon undrar "Hur gammal e han egentligen?" vattenfestivalen började ju 91 eller hur? Och han har sagt i en intervju att han var mellan 32 och 37.. så om han är 32 så skulle han kunna vara född -76 det och då skulle han kunna vara 1991, 15 bast hmm.. ja det kan ju stämma, Stockholmsnatt släpptes ju i mitten på 80 talet.. trodde han var som ja i samma ålder som de.. kanske lite för ungt. Men fick för mig att han var äldre.. om han är idag 37 skulle han ju vara född -71 men då skulle han ju vara..

Ingen ide foks.. Stockholmsnatt har jag för mig släpptes -87, första vattenfestivalen var -91 men dribbla inte. Har ju tidigre sagt att jag ibland svänger till miljöerna just för att jag inte vill ni ska pricka min ålder. Eller ni gör mig inget, men andra. Allt jag skriver har hänt. Visst, men det kanske var en annan festival. Mange på sjukan och att vi fick jag av hela Barzelii det e sant.. och det var ju Kungsan ganska ofta.

Ville bara se tillbaks på lite nostalgi. Sedan kanske någon säger "Me.. det där slanget kom ju inte förrän på 1999..?" Gjorde mitt bästa för att upprepa snacket som gick kanske en aning överdrivet men vill få atmosfären. Det var ju Kickers för hela slanten.

Men våld ja...

Hur meningslöst är det inte att bara dra runt och söka slagsmål. Tror det är jävligt lätt för oss äldre att säga till de unga att "Vad faan håller du på med!".

Jag känner varjefall att så skulle jag kunna ryta till åt min grabb, om han drog runt på stan och leta trubbel. Men har vi glömt bort oss själva. Eller jag kan ju bara snacka om mig själv.

Plus vad händer om jag idag står på krogen med en polare och polaren får en flaska i skallen från ingenstans? Skulle jag då säga,

"Sluta! vi kan väll diskutera om det här"

Förmodligen skulle det smälla av ren reflex. Och efter det skulle det smälla igen. Hur kan jag då säga till någon annan att våld inte löser våld? Samtidigt som jag står och matar i nyllet på en lirare ute på krogen, för vadå? Gruff på toa?

Det är här vi kommer till det svåra i kråksången. Men Jag tycker ändå att jag kan säga till grabben och andra att faan, våld löser inte våld.

Dubbelmoral? Vi får se.

Förutom det här meningslösa våldet om revir, färger, slit på krogen, så finns det ju ett annat våld. Det våldet är lite mer, ja inte grövre för våld är ju våld. Men lite mer kallare, its just about the money.

Det våldet dök upp mer och mer för mig under ja, tjugotre, tjugofyra och framåt skulle jag tippa. Det är grovt men på ett annat sätt.

Har svingat kofot på grusplan så blodet skvätte och huliganat i Bajenland. Så det var ganska bekant området och det gjorde att det var bekvämare att gå in i liter mer "fighit for money".

När jag var ute och slogs med andra eller hamnat i slagsmål på krogen. Då kom ju adrenalinet fram på ett sätt, ja med polarna, gruppen, klacken. Händer det på krogen kanske det beror på något, men känslorna finns där. Du är antingen hatisk för att någon har dragit flaskan i skallen på polaren eller så är du så mycket upp i varv av situationen att du inte kan skilja på hat och adrenalin.

"Det ska skvätts blod!" "Kom igen era jävlar så ska ni få!" Ilskan finns enda in i själen och in i benmärgen. Men faktiskt också en blandning av rädsla. Klart folk är rädda. Men den rädslan gör ofta folk eller varjefall vad jag tror mig mer farlig. Inte rädd rädd. Men rädd på något sätt. Det fick mig att tända till extra mycket. Men var det själva våldet som fick mig att känna njutning? Nej. Det var inte våldet som drog mig. Det var grupperna, stöket och allt som följde efter. Respekten och allt det där. Du var eller blev någon.

På senare dagar slogs jag mycket mycket sällan på krogen. Om ja.. kanske aldrig. Jo nu ljög jag, lite. Men det gäller ju bara att ja, undvika situationer.

Men det våldet som är för pengar. Det är en helt annan grej. Helt annan tycker varjefall jag. Här kanske du måste klippa en kille, misshandla någon som är helt, ja helt oskyldig. Här måste du kanske jaga någon som du inte har det minsta emot. Eller våldet vid rånen. Det finns massvis med oskyldiga som kan drabbas.

Plus att detta är organiserat och övertänkt. Du kan inte blanda in känslor här, det går inte. Här ar det Off som gäller. Tänkt dig att du ska gå in hos någon som du aldrig träffat. Banka skiten ur honom för någon anledning, du kanske inte ens vet varför. Men sedan kilar du ner på restaurangen och får betalt och snackar goja med någon vanlig. Detta är en helt annan grej.

Och som ni förstår så är det ju inte själva våldet som drar här heller utan stålarna.

Jag har aldrig varit den som gillar våld egentligen. Men jag alltid varit den som stått längst fram och jag har brukat våld professionellt för att få pengar. Hur kommer det sig?

Skulle tro att det har med avtrubbning att göra. Men jag vet faktiskt inte.

En kedja från vilja att vara någon, komma över en rädsla, till att bli avtrubbad och kunna tjäna stålar på det.

Men detta här är min syn, tänkte på det.

Jag har träffat riktiga psykopater som gillar våld. Men egentligen gjorde de det? Många trodde kanske att jag gillade våld. Att jag var en psykopat som njöt av blodspill och utslagna tänder.

Svårt att se.

Men hur kan jag nu ja predika för att inte bruka våld. Ja, se på mig. Var faan sitter jag nu. Plus att det inte är en trevlig värld direkt. Inte så mycket kramar precis. Visst polare, men tills det brister. Det kan gå fort, så har du gjort bort dig för livet på ett eller annat sätt. Till er som drar runt på stan och söker skiten. Om du tror att du inte kommer att åka på däng någon gång.. he he. Think again. Och tror du att du isåfall kommer att kunna hämnas med några polare. Ja, varsågod, men faan kom inte krypande när det dragit iväg till ja, riktigt jävla satans våld.

I en lya på Söder på tal om våld

Andy dök upp bakom mig. Detta var inte så länge sedan. Jag satt stod lutad vi bilen.

"Tjena gubben!", sa han

"Tja ba, jag visste inte du skulle komma.", svarade jag

"Nja Toffa ville snacka om något, vet inte vad?" "Var är han?"

Jag nickadde upp mot lägenheterna i hyreshuset som reste sig framför oss, på andra sidan gatan.

Vi stod på Söder på Nytorget. Det var sommar och torget var helt smockat av folk som åt glass och bada sol. Längst upp på gata, kommer inte ihåg vad gatan heter men det finns en vändzoon. Där stod vi.

"Hur faan kom du hit förresten?" frågade jag.

"Nej jag traska från Medis, satt ju där och fika med en brud." "Men hon skulle ändå hem och gå ut med hunden eller nått."

Vi stod där och lutade oss mot min bil. Jag tände en cigg och räckte paketet till Andy men han tacka nej.

"Försöker sluta vet du"

"Aha", nicka jag.

Två unga mammor med varsin barnvagn rullade förbi. Vi både tittade in deras bakdelar.

"Nice", sa jag.

Blundade och lät solen ligga på i nyllet.

"Vad faan gör han där uppe?" frågade Andy efter ett tag.

"Ärlig talad vet jag inte, har ingen aning?" "Han ringde till mig för halvtimme sen och frågade om jag kunde komma förbi Nytorget. Han sa bara; Vänta vid vändplan jag är uppe i en lägenhet där".

"Ska du ha en glass?", frågade Andy.

"Visst."

"Vi gick och köpte oss en glass men det fanns ingen sittplats så vi gick tillbaks till min bil. "Kör du Dodge idag?" sa Andy och tittade på jeepen.

"Jo gör ju det, den andra åket är på verkstan" "Är något vajsing på caben."

Jag slickade i mig glassen innan den smälte ner hela mig. Mitt i mitt mest hetsiga slickade fick jag syn på Emil. Emil var en polare till mig, en bra polare sedan fem år tillbaks. Men vi levde i helt olika världar. Han studerade till Jurist och var lite yngre. Han visste om en del om mig men långt ifrån allt.

"Tjena Eirka!, sa jag när han kom fram. Han bar på lite böcker och slickade glass han också. Vi småsnackade lite om allt möjligt och bestämde att dra en fika snart. Men han hade lite brådis och skulle upp och plugga med någon i närheten.

"Gillar den killen", sa jag när han hade gått till Andy.

"Ja han verkar vara helt ok", sa Andy.

"Nyfiken kille men jävligt jaa.. hur ska man uttrycka sig. Ähh jag vet inte.. reko helt enkelt"

Ett dovt skrik hördes uppifrån en lägenhet. Vi båda reagerade och tittade uppåt.

Kollade sen omgivningen men ingen annan hade tydligen reagerat. Det var som skriket endast hade prickat våra öron.

Vi tittade på varandra. Jag drog upp min mina mobiler och stängde av dem. Andy gjorde lika dant. Vi drog ut batterierna också och la dem allt i min bil.

"Skit det där lät ju inte så bra", sa jag och tittade på Andy.

Ett nästan exakt lika dant skrik igen! hördes.

Denna gång reagerade några unga tjejer som satt på en uteservering och fika. De tittade upp mot lägenheterna. Men snart var det fika och bakelser igen.

"Hörru, jag kör ner bilen en bit bort och parkar där borta," sa jag.

"Ville ju inte ha min kärra stå här och skrika regskylt."

Andy blev kvar och tittade upp mot fasaden.

Jag drog på motorn och körde bort en aning några kvarter. Dubbelparkerade men så bilarna kom ut vid en korsning och klev ut. Promenerade upp mot Andy men var tvungen att stanna på vägen för att hälsa på några jag kände. Kallprat och sedan Andy.

"Hänt något?" Frågade jag.

"Nää", sa han.

Precis då såg vi Toffa i fönstret på en lägenhet. Såg hans ansikte han tittade ner på oss från tredje våningen. Jag kisade och höll handen som skydd mot solen. Jo det är han, tänkte jag när jag såg mer tydligt.

Han vinkade åt oss som vi skulle komma upp.

Vi hade ju ingen portkod eller ja visste ju inte ens vilken lägenhet det var. Försökte räkna ut, tredje våningen till höger.

Vi fick vänta i några minuter sen kom en lirare ut från porten, så vi slank in. Upp tre trappor och höger.

"Nej Andy det är vänster" sa jag och vi tittade på den högra sidan i korridoren. Men vilken lägenhet det fanns ju tre dörrar.

"Måste var den", sa jag den låg ju närmast fasen ut mot gatan. Jag knackade. Inget hördes. Knackade igen. Då hörde vi Toffa innefrån,

"Kom in!"

Drog ner handtaget. Det första som slog mig var blodstänket i hallen. Väggarna var faan nerstängt med blod. Försökte undvika blodpölarna på hallgolvet och kikade in köket. Där var Toffa. Stod och rökte över diskhorn. Han nickade mot oss som vi skulle fortsätta in i lägenheten. Sa inget utan vara bara tyst. Följde hallen ytterligare några meter och med Andy i ryggen klev vi in i vardagsrummet.

"Nä men skit!" "Vad faan sysslar du med!", sa jag högt när jag fick se det som fans i vardagsrummet, så pass högt så det skulle höras till köket.

Andy gick till köket jag stod kvar i vardagsrummet.

Vill absolut inte lämna några spår och klev nu försiktigt som faan för att inte lämna några avtryck eller något annat efter mig i blodpölarna som fanns på golvet.

Jag gick också ut i köket.

Det jag då fick se, fick mig ännu mer i chock....

See you soon

WantedKommentarer

 1. Simsalabim? Om du kände han så...ja du vet

  Skrivet av Bekant — 03 Okt 2008, 10:45

 2. Vilken jävla cliffhanger idag igen. Hej föresten vi har inte skakat tass förut men jag heter iaf Jonas och läser din otroligt spännande blogg typ varje dag.:D

  Skrivet av Jonas — 03 Okt 2008, 13:19

 3. Ett tips i all välmening. Be förlaget, msn polare eller exet köpa en bok i författarskap, skrivarkursbok eller dylikt och skicka till dig. Det är vissa skillnader i att skriva blogg och bok. Du får många tips i böcker men framförallt ett annat "tänk".

  Lev väl

  Skrivet av Farbror Grön — 03 Okt 2008, 14:27

 4. Lika spännande som alltid.. Skoj med cliffhangers! seså, upp med nästa inlägg nu!

  Keep it up!

  Skrivet av Danne — 03 Okt 2008, 15:01

 5. Riktigt spännande! Tycker det är kul att du nämner lite platser så man kan referera till något..

  Och så blev jag nyfiken på det "bekant" har skrivit i sitt inlägg.

  Mvh David

  Skrivet av David — 03 Okt 2008, 18:27

 6. Vad är den primära orsaken till din avbön/ånger? Är det faktumet att du är jagad av fel folk eller mognad/saknad av kära etc?

  Tror att du och jag skulle ha mycket att prata om. Vi får ta det vid nån bokmässa :)

  Skrivet av Farbror Skitfulfärg — 04 Okt 2008, 00:47

 7. har fortfarande inte bestämt mig om jag ska tro du är äkta eller inte, är själv en helt vanlig svensson MEN jag känner "någon" som en gång kände "någon" som har spelat i din liga o kanske ännu högre o jag måste säga att historierna jag hört därifrån -hur ska man säga, påminner mycket om dina inlägg. hur som helst skriver du sjukt bra, ser verkligen fram mot en eventuell bok o tills dess njuter jag av din blogg.
  keep up the good work :)

  Skrivet av tomas — 04 Okt 2008, 11:06

 8. Det värmer mitt stockholmshjärta att läsa sånt här. Jag squattar utomlands just nu och saknar staden som bara den, speciellt tugget.

  Skrivet av fuff — 10 Feb 2009, 14:13

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor