Blogg gratis Logga in

WANTED

17 Sep, 2008

wanted | 17 Sep, 2008 | Huvudkategori | (2447 Läst)

Can cops catch not copy

Två tomater gick över gatan i Bangkok. Då sa den ena tomaten till den andra ! ”Maa khohn kahaam” och den andra svarade ”Nee I cant look poliser”... ”What, poiiisev?”

”see, the cops”...”Sawatdeekhrap?”


Fick en fråga är ”jag äkta?”.

En riktig rostfläck eller bara ditmålad?

Tror jag svarade på en liknande för ett tag sedan. Eller det var om ärlighet. Hundra procent for real. Ändrar dock på få uppgifter så som plats, namn eller liknande. För att skydda mig själv och eventuellat andra. Men nittionio komma fem true. Ren rost.

Eftersom min vardag är min varadag, levt i den i hela mitt liv. Så slog det inte mig att min vardag kunde ifrågasättas om den är äkta. Eftersom det är min vardag. För mig helt vanlig dag. Jag fattar att det inte är som en vanlig vardag och den kan bli ifrågasatt. Men om någon frågar, ”om den är Äkta?”.

”Är diamanten äkta?” ”Är det en äkta rolex?” ”Är det äkta guld?”

”Är din vardag äkta?”

Jag knackar på den, känner hur den känns, biter lite, väger den i handen.

Real thing! Everyting for real. Tyvärr.

Uppvuxen i en förort i Stockholm och varit verksam där i stor sätt hela mitt liv. Flyttade ca ett år till en annan stad inte allt för långt från nollåtta. Men efter några misslyckade rån tog jag mitt pick och pack och flytta tillbaks.

Fick en son i ung ålder. Han är idag längre än mig och ja.. goes on the right side of the law.

Thanks gud for that. Or thanks his mum for that.

Har levt lite Dr Jakell och Mr Hyde. Haft två olika umgängetskretsar, nästa helt ovetande av varandra. Men levt rent ekonomsikt i stor sätt på kriminallitet i hela mitt liv. Gjorde några tappra försök att lägga av. Men icke sa Nicke, Mr bad dök upp igen.

Är som sakt lyst av polismyndigheten i Sverige. Varför då kan man ju undra? Är det rån eftersom jag bablar på om grova rån? Nej. Det är Ekonomiskt brottslighet. Vill inte gå in på detaljer. Eftersom, ja. Kankse inte är så bra. De senaste åren var det eko brott som sstod på listan som numbro one. Men de gick hand i hand med massa annat skit.

Stack till Thailand för cirka lisa ett år sedan.

Blev lyst när jag var i Thailand, så jag la passet på hyllan och strunta i att komma hem. Tror jag varit lyst i cirka ett halvår. Det är en ganska stor härva så ja.. jag håller mig borta.

Sedan låg jag i krig med andra likasinnade. Fick ta blame för något som ej var mitt fel. Men det är lite svårt att bevisa, speciellt om ingen lyssnar. I am just wanted av många.

Jail time, okej I take it. But not ready to fight with death for the moment. Its no mammas pojkar jag krigade med.

Pippi på rymmen! Skrev inte Astrid det? Vad gör man när man rymmer. Springer ifrån de som jagar och springer lite till. Men känns inte som jag kutar, mer som jag flyter omkring i ett Ingemansland, likt en cornflakes flinga som hamnat fel och ligger och plaskar i gröttallriken istället.

Är jag inte dum som bloggar om mitt liv kan man ju tycka?

Nja, det ligger till så att jag inte tror att farbror blå kan lista ut vem jag är. Då jag i min gröttallrik lägger ut olika inlägg från olika internetcafeer. Om jag skulle skriva från min lägenhet så anväder jag ändå en trådlös ip adress som inte är skriven på mig såklart. Denna är skriven på en tös i en lägenhet i samm hus.

Och om farbror blå skulle ta kontakt med farbror... ja de har mörkbruna uniformer här, så det blir .. farbror mörkbrun. Måste de då leta upp henne som inte alls bor i lägenheten där abbonemnget är skrivet.. där bor ju en helt annan familj. Och om jag vill vara extra förisktig så kan man ju använda en proxy server.. som ligger i ett annat land. Men om farbror brun mot alla odds skulle dyka upp så.. ja är de mutbara.

Men vem ska de leta efter egentligen? Ska de knacka dörr och leta efter en utläning?

Det är nu jag kommer med ett extra ess i rockarmen. Men det kortet bheöller jag för mig själv.

Dessutom så flyttar jag runt lite då och då .. så ja. Bangkok är stort. Bor mer människor här än i hela Svedala.

Men knock on wood.

Man ska aldrig säga aldrig.

Det var bara lite svart på vitt om situationen. Eller farbror till farbror, sa tant Gräddelin och stängde igen kjolen.Kommentarer

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor