Blogg gratis Logga in

WANTED

14 Sep, 2008

wanted | 14 Sep, 2008 | Huvudkategori | (2956 Läst)

A word from me to you

Ville bara säga...

Jag har idag haft denna blogg bara några dagar och det är första gången jag bloggar. Min son sa på msn, du bör blogga så jag börja blogga. Ska uppdatera denna blogg dagligen, det är kul att jag redan nu fått några trogna läsare. Mitt syfte med bloggen är flera. Jag vill först och främst bara skriva av mig. Vill också belysa vissa ämnen och kanske beröra vissa ämnen med exempel från mitt liv. Ämnen som kan vara känsliga och som detkan tänkas finna många frågetecken runt. Vill också lyfta fram ”dont do it!”.

Det är sanna historier som jag skiver om alltså inget båg. Men sanningen är också att jag är lyst, gömd och lever inte funny!

Kan jag få ett ord lyst, fastän jag befinner mig lyst på en trasig bakgata i Bangkok och det finns ett öra som vill lyssna. Så talar jag gärna.

Du får gärna och då menar jag mer än gärna ställa frågor. Svarar på alla frågor, förutom om det är en säkerhetsrisk för mig eller någon annan. Kommentera gärna bra som dåligt! Det får mig att fortsätta att skriva. Kol i elden.

Ber om ursäkt för mina stavfel men är lite ordblind och kommer snart få hjälp att redigera.

Men fråga på, ingen fråga är är dum! Ge förslag på vilka ämnen du vill att jag ska skriva om så ska jag rota i mitt minne om jag har något i bagaget.

Jag kommer blanda mina upplevelser med, mitt tycke och ett Aja Baja finger, för det slutar alltid fel. Det är liv vi talar om.

Thanks for reading

WantedKommentarer

 1. Hejsan.

  Jag undrar hur din relation med dina föräldrar var när du var ung och fortfarande bodde hemma hos dom.. Med tanke på att du hamnade i häktet när du var 16 första gången.

  Mvh

  Skrivet av Anonym — 14 Sep 2008, 22:42

 2. Tjenare, ville bara säga att detta är det bästa jag nånsin läst! Keep it up!

  Skrivet av Danne — 19 Sep 2008, 12:19

 3. Mycket bra skrivet. Känner igen mig själv från månt och mycket, jag slutade dock i tid. Hoppas att det går bra för dig. Och ja, jag är också säker på att en middag med dig är som att käka lunch med vilken person som helst, för du är inte ett dugg anorlunda, har bara valt ett mer anorlunda yrke. Där du belyser den organiserade brottsligheten kunde jag inte beskriva den bättre själv. Keep it Up!

  Skrivet av Boris — 11 Okt 2008, 18:15

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor